Mr Shine - Ο καλύτερος σύμμαχος του νοικοκυριού

Βιολογικοι καθαρισμοι

Καλέστε μας σήμερα!

 

Οι βιολογικοί καθαρισμοί που παρέχει η Mr.Shine σας εξασφαλίzει ένα καθαρό περιβάλλον απαλλαγμένο από σκόνη και παθογόνους μικροοργανισμούς.

 

Επιθυμείτε λύσεις καθαρισμού εκεί που αποτυγχάνουν οι συμβατικοί τρόποι καθαρισμού; Η οικολογική σας συνείδηση σας δεν σας επιτρέπει την χρήση χημικών και την σπατάλη ενέργειας και νερού;

Τότε σίγουρα η ενδεδειγμένη λύση καθαρισμού για εσάς είναι ο βιολογικός καθαρισμός.

 

Διαθέτουμε τον  πιο σύγχρονο εξοπλισμό στον τομέα του βιολογικού καθαρισμού και υλικά άριστης ποιότητας φιλικά προς ανθρώπους και το περιβάλλον.

Παρέχουμε πληθώρα εξειδικευμένων υπηρεσιών βιολογικού καθαρισμού.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Καλέστε μας σήμερα για ραντεβού και ένας επόπτης από τα συνεργεία μας θα επισκεφθεί το χώρο σας για μία εκτίμηση καθαρισμού εντελώς δωρεάν.

cleaning-service-company-employee-removing-dirt-from-furniture-flat-with-professional-equipment-female-housekeeper-arm-cleaning-sofa-with-washing-vacuum-cleaner-close-up

Βιολογικοι καθαρισμοι για:

 

Χαλιά – Μοκέτες

Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών δεν αφορά μόνο τον καθαρισμό των χαλιών από επιφανειακούς λεκέδες και βρωμιά. Τα χαλιά και οι μοκέτες συσσωρεύουν μικροοργανισμούς που επιβαρύνουν την διάρκεια ζωής τους, όπως τα ακάρεα. Οι μικροοργανισμοί αυτοί σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και άσθμα ή αλλεργίες.

Το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμών της e-Shine εξολοθρεύει κάθε μικροοργανισμό που επιβαρύνει την υγιεινή του χώρου σας, προστατεύει τα χαλιά και τις μοκέτες και συμβάλει στην διατήρηση των χρωμάτων τους.

Σαλόνια Αυτοκινήτων

Τα σαλόνια των αυτοκινήτων μας συχνά μαζεύουν σκόνη ο οποία μόνο αθώα δεν είναι. Η σκόνη σε συνδιασμό με το καυσαέριο δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη επικύνδυνων μικροοργανισμών που εισπνέουμε κάθε φορά που εισερχόμαστε στο αυτοκίνητό μας.

Οι μικροοργανισμοί αυτοί καθιστούν τον βιολογικό καθαρισμό παραπάνω απο απαραίτητο ειδικά για τους οδηγούς που περνούν πολλές ώρες καθημερινά μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Στην e-Shine διαθέτουμε την εξειδίκευση που απαιτείται για τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να παρουσιάζει το σαλόνι του αυτοκινήτου σας (ξύλο, δέρμα, ύφασμα, κλπ).

Ξενοδοχεία

Η e-Shine αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για κάθε ξενοδόχο που ετοιμάζει την επιχείρησή του για την νέα σεζόν.

Κατα την διάρκεια του χειμώνα η επιχείρησή σας παραμένει κλειστή, εκτεθιμένη σε κρύο, υγρασία και σκόνη, με αποτέλεσμα να δημιουργούντε μικροοργανισμοί και μύκητες που ευδοκιμούν σε αυτές τις συνθήκες.

Με τον βιολογικό καθαρισμό της e-Shine προστατέυετε τον χώρο, τους πελάτες και κατα συνέπεια την επιχείρησή σας.

Παιδικούς / Βρεφονηπιακούς Σταθμούς – Παιδότοπους

Προστατέψτε τους μικρούς φίλους της επιχείρησής σας απο κάθε λογής μικρόβια που επιβαρύνουν τους ευαίσθητους οργανισμούς των παιδιών.

Με υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά, προσέχουμε την παραμικρή λεπτομέρεια και εξασφαλίζουμε το ιδανικότερο περιβάλλον για το παιχνίδι τους.

Κατασκηνώσεις

Οι κίνδυνοι που καραδοκούν στις εγκαταστάσεις μιας κατασκήνωσης συνήθως αφορούν θέματα άμεσης ασφάλειας των κατασκηνωτών. Πολλές φορές όμως δεν σκεφτόμαστε τα μικρόβια που αναπτύσσονται και μεταδίδουν τα παιδιά μεταξύ τους.

Οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων γεμίζουν πολύ γρήγορα με βακτήρια και μύκητες που επιβαρύνουν κάθε ανθρώπινο οργανισμό.

Με τον βιολογικό καθαρισμό της e-Shine προσφέρουμε άμεση λύση στις ανάγκες κάθε λογής εγκαταστάσεων.

Καφετέριες – Χώροι Μαζικής Εστίασης

Είτε πρόκειται για καφετέριες είτε για χώρους εστίασης, η ανάγκη για βιολογικό καθαρισμό θεωρείται δεδομένη.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού για δωρεάν εκτίμηση του χώρου σας, και επωφεληθείτε απτον επαγγελματισμό και την πείρα του προσωπικού μας, για μια επιχείρηση που προσφέρει τον καλύτερο και πιο καθαρό εαυτό της καθημερινά.

Γραφεία

Τα γραφεία μας είναι επιφάνειες που έρχονται συνέχεια σε επαφή με τα χέρια μας και με χαρτιά που έχουν έρθει σε επαφή με ακόμα περισσότερα χέρια μεταφέροντας έτσι στον οργανισμό μας πληθώρα μικροβίων – πολλές φορές βλαβερών.

Δεκάδες εταιρείες μας εμπιστεύονται τον βιολογικό καθαρισμό των γραφείων τους στην προσπάθειά τους να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για τους εργαζόμενούς τους.

Καλέστε μας για ένα ραντεβού για να εκτιμήσουμε δωρεάν τις ανάγκες του χώρου σας.

Logo_mrshineRetina

Καλεστε μας, για να σας ενημερωσουμε για τις υπηρεσιες μας

Παρέχουμε λύσεις για κάθε πρόβλημα και κάθε προϋπολογισμό.

Scroll to Top